ALBES EXCELLENCE
ALBES EXCELLENCE

Nivel i lartë i ekselencës dhe shërbimit cilësor sipas standardeve më të larta botërore për të cilat ja vlen të na vizitoni

Më shumë
DHOMAT
DHOMAT

Secila dhome reflekton ekselencë, ku përfshihen të gjitha elementet përcjellëse që mundësojnë të ndjeni përsosmërinë

Më shumë
RESTAURANTI
RESTAURANTI

Restaurant modern dhe shumë mikëpritës, i pajisur me kuzhinë moderne me menu vendore dhe europiane

Më shumë
SALLAT
SALLAT

Salla e konferencave dhe ajo e dasmave ju ofrojnë kushte ideale për biznes, punë apo edhe salla e dasmave për organizime familjare

Më shumë

HOTELI JONE

REZERVONI ME NE

Ju mund të rezervoni dhomën ose sallën përmes formës së rezervimit online duke plotësuar informacionet e nevojshme, apo edhe të na kontaktoni përmes telefonit

REZERVO ONLINE

GALERIA e hotelit TONË

Jemi angazhuar që të sjellim kushtet më të mira, duke u kujdesur që ti arrimë pritjet e secilit klient. Kjo na ka ndihmuar që të përmirësohemi vazhdmisht dhe të jemi në trendin e duhur

SHIKO fotot

NA KONTAKTONI

Stafi ynë është në shërbim të klientëve 24 orë. Për gjdo informacion apo pyetje që keni, ju lutemi na kontaktoni në numrat tanë, dhe ne do të kemi kënaqësinë t'ju ndihmojmë

+383 48  10 10 81
+383 44 10 10 88