DHOMAT

Secila dhome reflekton ekselencë, kku përfshihen të gjitha elementet përcjellëse. Në galerinë e fotografive kemi phblikuar fotot e dheomave të komninuara nga dhomat treshe, dyshe, dhe dhoma njëshe 

LLOJET E DHOMAVE

Të gjitha dhomat janë sipas standardeve më të larta hoteliere, posedojnë të gjitha elementet përbërëse, si dhe mund të konfigurohen sipas kërkesave të klinetëve