SALLA E KONFERENCAVE

Sallë e konferencave me kapacitet 60 persona idelae per takime biznes, konferenca apo për qëllime tjera biznesi. Ambient kreativ dhe kushte ideale teknike për të gjitha llojet e takimeve të punës, perfshire Internet WIFI, projektor, zerim, 

SALLA E DASMAVE

Salla e dasmave me hapsirë te hapur deri 500 persona per organizimin e dasmave fejesave apo organizimeve tjera familjare. Posedon te gjita elementet e nevojshme per akomodin, sherbim dhe parking te integruar